Instabridge

És itthon is, persze. Három Android- és iOS-alkalmazás, melyekkel nem csak a McDonald’sben találunk ingyenjelet. Elsősorban külföldön – de nem csak ott – lehet hasznos az innen Androidra, erről a címről pedig iOS-re beszerezhető Wi-Fi Finder.

Az alkalmazás letölti a wifi-hotspotok adatbázisait szerte a világon és mikor szükséges, offline, térképen jeleníti meg, hogy éppen merre találjuk a legközelebbit. Fizetős és ingyenes wifire is szűrhetünk benne. Csak Androidra telepíthető a hasonló szolgáltatást nyújtó WeFi Pro – Automatic Wi-Fi, amely sebesség szerint mutatja az elérhető hálózati kapcsolatokat.

Kedvencünk az Instabridge, mely egyúttal a világ legnagyobb, mintegy hárommillió személyből álló, kétszáznál több országban működő wifis közössége. Felhasználói könnyen megtalálják a közeli kapcsolódási pontokat, melyekben nem pusztán az „intézményes” wifik lelhetőek fel, hanem azoknak a magánszemélyeknek a hot spotjai is, akik a saját internetelérésüket osztják meg (Beállítások/Továbbiak/Megosztás és hord. csatl. pont/Hordozható Wifi-hotspot). Csatlakozhatunk mi is a közösséghez.

Elérhető iOS és Android felhasználóknak egyaránt.

Forrás: hirado.hu
Fotó: hirado.hu

2015. október 16. 11:27 | Hasznos linkek