image

Tesztelésre hívja a Microsoft a Windows Insider program néhány résztvevőjét, és ha a visszajelzések pozitívak lesznek, egy érdekes billentyűzettel gazdagodhatnak az iOS-es, sőt később az androidos telefonok is.

A Microsoft különleges Word Flow billentyűzetét (amely még a leggyorsabban gépelés Guinness-rekordját is sokáig tartotta, de azóta már a Fleksy nevű billentyűzet elvette tőle ezt a dicsőséget) eddig csak windowsos eszközökön, illetve a cég okosóráján, a Microsoft Banden lehetett elérni.

Ez a billentyűzet lehetővé teszi, hogy a megszokott gépelési módon kívül ujjkövetéssel is lehessen gépelni, azaz csak el kell kezdeni összekötni a billentyűzeten a kívánt szó betűit, és a szó máris megjelenik a képernyőn.

A Microsoft, adta hírül a Windows Central, emailben értesítette a Windows Insider program jó néhány résztvevőjét, hogy amennyiben legalább iPhone 5s telefonja van, akkor részt vehet az iOS-es Word Flow (béta)tesztelésében, és várják a visszajelzéseit.

A redmondiak egyelőre az iOS-ben gondolkodnak, de hamarosan az androidos változat is elkészülhet. Az sem kizárt, hogy olyan fejlesztéseket is kap a billentyűzet, amely a Force Touch lehetőségeit is kihasználja.

Forrás: HVG
Fotó: Microsoft

2016. január 19. 11:08 | Haladó, Még több informatika