Az elektronikus számla azt jelenti, hogy nem postán, hanem elektronikus levélben (emailben) küldenek értesítőt, és a számlát vagy a levélhez csatolva, vagy egy weboldalra jelszóval belépve tekintheted meg.

Miután ennek köszönhetően a szolgáltató számlája előbb jut el hozzád, és megspórolja a nyomtatás és postázás költségét is, általában néhány száz forintos kedvezményhez jut az, aki az elektronikus számlát választja a postai megoldás helyett.

Kérd szolgáltatód segítségét, mert néhány esetben szükség lehet arra, hogy az átállás előtt ügyfélszolgálatukon, személyesen jelentsd le email címedet, és ott kapod meg a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. Bizonyos esetekben azonban, ha a számládon látható ügyfélszámot megkeresed, közvetlenül a weboldalon, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is megoldható az átállás. Az eSzámlára való áttérésért járó kedvezmény cégenként változó, ennek aktuális mértékéről a szolgáltatónál érdeklődj!

Képzeld el, hogy jövő hónapban már csak feleannyi boríték miatt kell aggódnod, hogy melyik hirdetési újság lapjai közé csúszott be, és kallódik el! Kezdésnek összegyűjtöttük néhány szolgáltató weboldaláról azokat az aloldalakat, ahol az elektronikus számla szolgáltatásukról van szó. Megtekintésükhöz kattints az egérrel a megfelelő cég linkjére!

2014. július 10. 16:08 | eÜgyintézés
Címke: