Játékot hirdettünk, amellyel az volt a célunk, hogy a játékosok maguk szolgáljanak példaként arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen életkorban, bármilyen szakmai képzettséggel érdemes elkezdeni az internetezést.

Lapozza végig a röid sztorikat, és látni fogja, az internet használata mindenki számára tartogat élményeket.

Brigitta (32, pedagógus)

Informatika tanárként naponta használom az internetet. Az órákon számos anyagot használok, amiket az interneten más kollégák tettek közzé, s ezt be tudom építeni az órákba. A mai diákok, sőt az én 2 éves kisfiam is már úgy nő(tt) fel, hogy használja kapcsolatai építésében, tanulásban, játékban.

Krisztina (42, szociális gondozó)

Szoftverüzemeltetői tanfolyamon vettem részt és ezáltal megtanultam kezelni jól a gépet. Rám bízták a Teleház vezetését és több pályázaton sikerült nyernem. A honlap készítő versenyen például értékes számítógéppel, és laptoppal bővíthettem a Teleház számítógép parkját.

Gábor (40, szerkesztő)

A jelenlegi munkaadóm telefonszámát “sikerült” kitörölnöm a telefonomból még az állás betöltése előtt! A kedvesem pár nap múlva meglátta az új álláshirdetését véletlenül az Interneten. Elküldte az oldal címét, rajta a telefonszámával. A hívásom után két nappal megegyeztünk a legnagyobb örömünkre!

Balázs (19, rendőr)

Nagyobb értékű elektronikai dolgokat csak interneten vásárlok, mivel sokkal olcsóbb így.

Mónika (29, könyvelő)

Fontos szerepet játszik az életemben, hiszen a jelenlegi munkahelyemet is az interneten találtam. A közösségi oldalakon sikerül a távol élő rokonokkal, külföldön dolgozó barátokkal tartani a kapcsolatot. A mindennapjaimat megkönnyíti, mind utazás, vásárlás, szabadidő kapcsán.

Norbert (21, egyetemi hallgató)

A netnek köszönhetően találtam rá unokatestvéreimre. Rég nem tartottuk a kapcsolatot, valamiféle múltbeli gond miatt, azóta nagyon jó a kapcsolat. Ellopott biciklimet is az interneten leltem meg, szereztem vissza. Jelenlegi egyetememre is itt találtam rá, ahol nagyon jól érzem magam.

Tünde (47, eladó)

Az internet segít a gyermekeimmel való kapcsolattartásban, ismeretek és tudás szerzésében. Rég nem látott barátokkal ismerősök kel való kapcsolat tartására is kiváló. Ezenk ívül munkahely keresésére, illetve banki ügyintézésre.

Gabriella (35, fodrász)

Gyermekem 8.éve született,sok dolgot,tippet találtam az interneten.Kényelmesebb volt először neten körülnézni,aztán kész ötlettel indulhattunk neki a vásárlásnak.Az internetes csevegők segítségével a messzi rokonokkal, barátokkal ingyen beszélhetek.Jó pár dolgot eladtam interneten keresztül,és vásároltam is már.

Attila (44, asztalos)

Nagyon sok mindenben segít az internet: menetrend, gyerekeknek utánanézni dolgoknak, munkakeresésben, régi ismerősök megtalálásában, rokonokkal, családdal tartani a kapcsolatot. Ez a kettő az utolsó a legfontosabb!

Orsolya (57, ápolónő)

A fiam kint dolgozott Angliába, és csak így tartottuk a kapcsolatot. Mióta megszületett a kis unokám, őt is többet látom, mivel messzi laknak.