Játékot hirdettünk, amellyel az volt a célunk, hogy a játékosok maguk szolgáljanak példaként arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen életkorban, bármilyen szakmai képzettséggel érdemes elkezdeni az internetezést.

Lapozza végig a röid sztorikat, és látni fogja, az internet használata mindenki számára tartogat élményeket.

Angéla (39, IKSZT munkatárs, eTanácsadó)

Közösség építőként nagy segítségemre szolgál az internet használata, ugyanis közösségi oldalon egy perc alatt akár 100 embert el tudok érni, nem kell külön-külön telefonálgatni egy-egy program invitálás esetén.

Gábor (36, alkalmazott)

Az internet megkönnyíti az életemet,akár munkáról,szabadidőről,családról,foglalkozásról,hobbiról van szó!

Benedek (45, mérőeszköz felügyelő)

Régi fényképezőgépeket és objektíveket gyűjtök. Az Internet segítségével olyan gépeket tudtam cserélni és megvenni amikre nagyon fájt a fogam. Nagy segítségemre van, hogy különböző fényképezőgép gyártók történetéről olvashatok. Megtalálom a régi gyártmányok kézikönyvét és sokról tesztet is találok.

Péter (13, tanuló)

Sokszor megtaláltam azt,amit nem tudtam.

Róbert (18, tanuló)

Az internet segít kapcsolatokat tartani általánosságban, de sokszor segített ha meg akartam gyorsan tudni valamit vagy éppen egy megoldást kerestem egy problémára …. de nagyon sok oldalú a világháló, például én itt is találtam meg a barátnőmet, aki mai napig velem van 🙂

Gábor (24, munkanélküli)

4 évvel ezelőtt társaságban megláttam egy lányt . Nem tudtam elfelejteni, így a Facebook által folyamatosan kerestem őt, míg végül február 6-án rábukkantam. Ráírtam, és elkezdtünk beszélgetni. Attól a perctől fogva minden egyes percet vele akartam megosztani. Nagyon hálás vagyok a világhálónak.

Rózsa (56, tanár)

Nagybátyám fiatalon Kanadába ment. Megházasodott, felesége fiatalon meghalt. Utána egy angol nőt vett el, aki nem tudott magyarul. Nagybátyám kapcsolata megszakadt. 2011-ben meghalt egy másik nagybátyám, 10 testvér közül a legfiatalabb. Meg akartam találni a kanadai rokonokat. Sikerült:) Facebook:)

Szabolcs (20, tanuló)

Az internet legnagyobb előnye, hogy lehetőséget ad a kapcsolattartásra,országon belül és globálisan is.Erre legjobb példa a külföldön élő családtagjaim és barátaim gyors és olcsó elérése.Az internetes vásárlás felfedezése megkönnyítette a mindennapjaimat.A tanulmányaim elengedhetetlen feltétele.

Márton (19, tanuló)

Az internet sokat segített a tanulmányaimban, gyors és egyszerű használata révén és azt hozzá téve, hogy minden fent van rajta sokat segített a felkészülésekben. Mivel számos kereskedő oldal megtalálható rajta, a vásárlást is leegyszerűsítette, sok olyan dolgot tudtam vásárolni amit máshol nem.

Zoltán (45, autóbuszvezető)

Nekem többek között abban segít a legjobban az internet, hogy skypeon tudom tartani a Svédországban élő nagybátyámmal a mindennapi kapcsolatot ami ennek hiányában nehéz lenne mivel süketnéma és ez számomra óriási segítség.