Játékot hirdettünk, amellyel az volt a célunk, hogy a játékosok maguk szolgáljanak példaként arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen életkorban, bármilyen szakmai képzettséggel érdemes elkezdeni az internetezést.

Lapozza végig a röid sztorikat, és látni fogja, az internet használata mindenki számára tartogat élményeket.

Adrienn (35, forrasztó)

Használt dolgokat olcsóbban tudok vásárolni, esetleg eladni. Receptekre rá tudok keresni, ha nem tudom pontosan hogy készül egy étel. Elektronikusan tudok számlákat fizetni, ügyeket intézni, nem kell itthonról elmenni, sorban állni.
Férjem az internetről “szereli” az autót.

Tímea (39, alkalmazott)

Interneten keresztül régi osztálytársakkal fel tudtam venni a kapcsolatot!

Zsuzsanna (52, teleházvezető)

A fiam Angliába költözött 8 éve, a levelezés, kapcsolattartás szempontjából nagyon fontos. Gyors információcsere kettőnk között lehetővé teszi hogy napi szinten tarthassuk a kapcsolatot. És ami nem mindegy: költségkímélő!
Ügyfelezés szempontjából sok letölthető dokumentum segíti a munkámat!

Zoltán (44, lakatos)

Kapcsolatot tartok sok rég nem látott ismerőssel,tájékozódom,híreket olvasok.

Máté (18, tanuló)

Sok ismerőssel tudok kapcsolatot tartani és majdnem mindent el tudok intézni rajta. Például Tippmixezni, puttózni. Tudok filmeket nézni, és játékokat játszani ismerősökkel. Minden megtalálható rajta, ami csak kell.

László (56, közgazdász)

Volt egy időszak az életemben, amikor a betegség ágyhoz kötött. Mivel egyedül voltam, csak interneten tudtam intézni a bevásárlásokat. Webkamerával ellenőriztem, hogy valóban a lakásom ajtaja előtt álló személyt engedem-e be a lakásomba. Egy rövid ideig a házi orvosom így ellenőrizte az egészségem.

Dániel (21, főiskolai hallgató)

Habár még fiatal vagyok, én úgymondd az interneten találtam meg életem párját! Ha nincs az internet, és nem kezdünk el online beszélgetni, valószínűleg nem mertem volna anno odamenni hozzá! És húú… mit hagytam volna ki 🙂 Szóval számomra az internet elhozta a Boldogságot! 🙂

Krisztina (39, dajka)

Nekünk az internet elhozta azt a csodát,amit egy nő és egy férfi legjobban vár az életben,a Gyermeket! :)Egy sikertelen kezelés sorozat után bukkantunk rá az interneten a Gólyahír Egyesületre,akik segítségével sikerült örökbefogadni gyermekeinket! Azóta Boldog Családként élünk négyesben 🙂

György (23, raktáros)

Az internet számomra a tanulást, az újdonságok megismerését, a technika fejlődésének a követését jelenti. Remek kikapcsolódást is nyújt ezzel. Valamint a zenehallgatás, a jelen időben vásárlás, mozijegy foglalás, különböző kulturális programokra hely foglalás kapcsán is nagy segítség.

Marcsi (62, nyugdíjas)

Internet segítségével bővítem az információimat.Segítek az unokámnak az iskolai gyűjtő munkában.Olcsóbban tudok vásárolni, és ami a legfontosabb kapcsolatot tudok tartani a Londonban élő legidősebb unokámmal, és a távolabbi rokonokkal. Számítógép segítségével játszani is szoktam a két kisebb unokával.