Játékot hirdettünk, amellyel az volt a célunk, hogy a játékosok maguk szolgáljanak példaként arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen életkorban, bármilyen szakmai képzettséggel érdemes elkezdeni az internetezést.

Lapozza végig a röid sztorikat, és látni fogja, az internet használata mindenki számára tartogat élményeket.

Veronika (30, munkanélküli)

Az internetet nagyon sok mindenre használom.Kapcsolattartás barátaimmal, akik külföldön élnek, vagy esetleg nagyon messze sodort minket az élet egymástól. Sajnos az életemben változás lépett be, elvesztettem a munkahelyem, így most a munkakeresés a fő dolog amiért leülök nap mint nap és internetezek.

Ferenc (49, alkalmazott)

Rátaláltam tinédzser kori diákszerelmemre, akivel azóta is együtt élek. Az internet másban is sokat segít, mint például az e-bank, árukeresés és összehasonlítás, vásárlás. Közösségi oldalak használata, távoli ismerősökkel való kapcsolattartás.

Noémi (48, munkanélküli)

6 éve vettem számítógépet,gyermekeim unszolására.Úgy gondoltam,engem majd nem érdekel,hiszen azt sem tudtam,mire jó,pontosan milyen dolgokra is lehet használni. Aztán a lányom kezdett tanítgatni. Egyre több weboldalt ismertem meg,regisztráltam közösségi oldalakra,ahol már sok ismerősre találtam.

Árpád (47, raktáros)

Nagyon sok terméket vásároltam az interneten, és van egy kis vállalkozásom,csináltam egy weblapot hogy jobban meg ismerjék az emberek a termékeimet, valamint, hogy bővítsem az ügyfélkörömet.Valamint hogy az ismerőseimmel kapcsolatot tudjak tartani.

Andor (23, gépkezelő)

Akkor is segített az internet, amikor első alkalommal akartam főzni barátnő/anya/mama/szomszédnéni vagyis női segítség nélkül! 🙂

Zoltán (23, munkanélkűli)

Munkahely keresésben sokat segít .
Család és barátokkal való kapcsolat tartásban elengedhetetlen az internet.
Film nézés.
Hír olvasás.

Mónika (41, műkörmös)

Bármikor, amikor el akarjuk a családban kerülni a megszokottságot, változást akarunk, bekapcsolom az internetet, és új receptek között keresgélek. Millió fajta étel receptjét megtalálom, mind máshogy-máshogy elkészítve. Fantasztikus. A szakmámból kiindulva ötleteket meríthetek a műkörmözéshez.

Imre (48, festö)

Hatalmas információ áradat, minden területről.

János (24, kézbesítő)

Az internet a következőkben segíti a mindennapokat: kapcsolattartás az ismerősökkel,rokonokkal.Tanuláshoz szügséges anyagok beszerzése.

Eszter (19, tanuló)

Az internet nagyon hasznos, hiszen rengeteg informácíóhoz juthatunk: napi hírekhez, munka ajánlatokhoz, és még sok egyéb dologhoz hozzá juthatok rajta keresztül. A barátaimnak és a családomnak is üzenetet küldhetek ezen keresztül. Esetleg ha külföldön töltöttem egy hónapot, akkor ingyen skypeolhattam velük az interneten.