A Hotmail a Microsoft saját e-mail rendszere. Az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbben használható e-mail postafiók, amelyen @hotmail.com végű e-mail címek hozhatóak létre.

Ha ilyet szeretnél, kövesd ezeket a lépéseket, és végig segítünk, hogy hová mit írjál!

Az elektronikus levélcím létrehozása ingyenes és nem kell otthoni internet hozzá – bárhol létrehozhatod, és bárki másnak a számítógépéről is el tudod majd olvasni a leveleidet.

Regisztráció

1. Írd be a böngésző címsorába a hotmail.com címet.

h1

2. A megnyíló oldalon válaszd a “Regisztráció” lehetőséget.

h2

3.  Töltsd ki a regisztrációhoz a szükséges mezőket. A felhasználónév mellett nyisd le a lenyíló menüt, majd válaszd a hotmail.com opciót. A regisztráció végén a felhasználónév@hotmail.com lesz az e-mail címed. Esetünkben tesztbalazs05@hotmail.com.

A telefonszámot és másodlagos e-mail címet nem kötelező kitölteni!

h3 h3u

Fontos, hogy a későbbi fiók-visszaállítás érdekében egy másodlagos e-mail címet és/vagy telefonszámot is be kell állítani a sikeres regisztrációhoz.

Ha minden kötelező mezőt kitöltöttél pipáld ki a “Hozzájárulok, hogy a Microsoft promóciós ajánlatokat küldjön e-mailben. Az engedély bármikor visszavonható.” melletti dobozt, majd kattints a kék “Fiók létrehozása” gombra.

4. Ezt követően be is jutunk a létrehozott postafiókba.

h5

Belépés

1. Írd be a böngésző címsorába a hotmail.com címet.

h1

2. Add meg a regisztráció során megadott adatokat a belépéshez. Amennyiben otthonról lépsz be, bepipálhatod a “Bejelentkezve szeretnék maradni” opciót, így következő alkalommal, mikor a http://hotmail.com weboldalra érkezel, nem kell beírnod a jelszavad.

h12

3. A kék “Bejelentkezés” gombra való kattintással bejutottál a postafiókodba.

h5
2014. július 9. 15:59 | Ingyenes email