jkep2

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2014 online marketing-kommunikációs pályázat nyertesei. Immáron 13. alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. 

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre a pályázat lezárásáig összesen 300 nevezés érkezett. A december 3-án tartott ünnepélyes díjátadónak a budapesti Hélia Hotel adott helyet, ahol Varga Edit, műsorvezető (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István, a zsűri elnöke hirdették ki a nyerteseket. Az eMagyarország Centrum megújult honlapja a rangos verseny kormányzati kategóriájában különdíjat szerzett, melyet az eMagyarország Centrum képviseletében dr. Berencsi Judit vehetett át.

Az eMagyarország Program honlapjának célja a közös társadalmi felelősségvállalás indítása a számítógép és az internet előnyeit még nem ismerő állampolgárok felzárkóztatására, mely célkitűzéssel Az Év Honlapja pályázat zsűrije és szervezői maximálisan egyetértenek, hiszen számukra is kiemelten fontos, hogy minél többen ismerjék fel az internet és az online közeg jelentőségét. A zsűri értékelésében méltányolta, hogy az oldalon tudástár, rengeteg segédlet és információ segíti a kezdő felhasználókat, mindezt szép dizájnnal, és könnyű kezelhetőséggel oldotta meg az eMagyarország Centrum csapata. Elismerésként fogalmazták meg, hogy oldalunk remekül működik mobil platformokon is, így összességében méltán nyerhettük el a kormányzat kategória különdíját.

Forrás: Év honlapja, eMagyarország Centrum