image (33)

Ennek az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető alkalmazásnak már a nevében is benne van: nem kell postára menni egy képeslap feladásáért.

Nem véletlen, hogy a posta és az Instagram szavak keverékéből állt össze ennek a fotós alkalmazásnak a neve. Az Androidra, iPhone-ra és iPadre egyaránt ingyen letölthető Postagram révén ugyanis mobillal és tablettel is készíthetünk képeslapot, amelyet pár mozdulattal a fotelből is postázhatunk.

Mindössze ki kell választani, hogy melyik fotónk legyen a képeslapon, illetve megadni egy kicsi profilképet rólunk, ami a bal felső sarokban látszódik. Ezután meg kell írnunk a rövid üzenetet, ha pedig megvan, megadni a címet és a számlázási adatokat. 2 dollár (kb. 550 forint) ellenében a világ bármely részére elküldhető a képeslap, Európába, az Egyesült Államokba vagy Kanadába címezve 2-5 munkanapon belül meg is érkezik a címzetthez, a világ többi pontján 2-3 hetet kell várni.

A képeslap bal alsó sarkában megjelenik egy QR-kód is, amellyel egyszerre meg is köszönheti a címzett a képeslapot, illetve le is töltheti telefonjára a fotót.

Ennél is kényelmesebben szeretne egy még egyszerűbb képeslapot rendelni? Akkor ezt a szolgáltatást ajánljuk.

Forrás: HVG
Fotó: Sincerely