image (63)

Hosszabb utazásra készülve érdemes listát készíteni arról, hogy mit kellene a bőröndbe pakolni. Egy ingyenes app még praktikusabbá teszi ezt a régi módszert.

Minél inkább tart attól, hogy külföldi utazása előtt nem csomagol be minden fontos dolgot a bőröndbe, annál jobban jön az AndroidraiPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető PackPoint. Az alkalmazás ugyanis ad egy minimális angoltudással is érthető listát, amelyen fel van sorolva minden fontos kellék az utazáshoz.

Ehhez először meg kell adni a nemünket és az úti célunkat, majd bejelölni, hány éjszakát töltünk ott, végül pedig azt, hogy munka és/vagy pihenés miatt utazunk. Ezután még előkerül egy lista a lehetséges tevékenységekről (pl.: téli sport, túrázás, strandolás, fotózás, stb.), az utazásunk célja alapján pedig be kell őket jelölnünk.

Ha ez is megvan, pár másodperc után megjelenik egy lista a kötelező kellékekkel, egyes esetekben a darabszámukkal is, amelyeket természetesen lehet szerkeszteni, és újakat is adni hozzá. Csomagoláskor pedig ezt már csak le kell ellenőrizni.

Forrás: HVG
Fotó: Wawwo

2015. június 17. 15:13 | Haladó, Hasznos linkek, Kezdő