Successful presentation

Sokan kapnak hidegrázást a közönség előtti előadásnak még a gondolatától is. Egy új, ingyenes app segédkezet nyújthat. A VirtualSpeech applikáció nem kevesebbet nyújt, mint hogy közel tökéletesen szimulálja 360 fokban, három dimenzióban a nagy nyilvánosság előtti beszédhelyzetet.

Nem kell hozzá más, csak az akár saját magunknak is kézzel is fabrikálható 3D nézőke, vagy a Google kartonból hajtogatott cardboardja.A nézőkével a szemünkön bátran nekivághatunk a sokaság előtti beszédnek, bemutatónak, vagy más, hasonló stresszhelyzetnek: kockázatmentesen lehet vég nélkül próbálni, amíg csak rutinosan nem megy a dolog.

Fotórealisztikus helyzetet teremt az app: körbetekintve animált közönséget láthat a felhasználó kisebb és nagyobb – választható – tárgyalótermekben, melyekben az emberek az előadás alatt mozognak, tesznek-vesznek, zajonganak is kissé, mint a valóságban. Ahogy az alábbi videó mutatja:

Az innen letölthető, ingyenes alkalmazás még a fejlesztés korai szakaszában tart, folyamatosan javítják, hogy minél valószerűbb tesztkörnyezetet állítson elő. A fejlesztők jelenleg dolgoznak többek között a közönséggel való szemkontaktus, a visszajátszhatóság létrehozásán.

Forrás: hirado.hu

2016. február 15. 14:05 | Haladó, Hasznos linkek, Kezdő, Még több informatika