Játékot hirdettünk, amellyel az volt a célunk, hogy a játékosok maguk szolgáljanak példaként arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen életkorban, bármilyen szakmai képzettséggel érdemes elkezdeni az internetezést.

Lapozza végig a röid sztorikat, és látni fogja, az internet használata mindenki számára tartogat élményeket.

Péter (21, tanuló)

Éppen végeztem a gimnáziummal, túl voltam az érettségin, dolgozni szerettem volna, kicsit félretenni az egyetemre. Münchenben élnek rokonaink, így felkerestem pár ottani étterem honlapját, tudnak-e segíteni (német nyelvtudás nulla). Másnap már várt is a válasz, hogy akár jövő héttől mehetek dolgozni.

Éva (48, alkalmazott)

Az internet rengeteg dologban segít: kapcsolattartás, főzés, sütés ,vásárlás,tanulás,hírek olvasás,film nézés.

Péter (44, tanuló)

Az internetes játékokon keresztül ( Honfoglaló) ismertségekre tettem szert, a közösségi oldalakon szinte mindig “együtt” a család, újra beszélhetek régi kollégákkal, ismerősökkel, illetve az iskolába,vizsgára való felkészülésekben is nagy segítséget nyújt az internet.

Dániel (19, eladó )

Az internet a legtöbbet talán az elhelyezkedésben segített, és a böngészésben mindenképp. Bármit akartam tudni, egy perc alatt megtaláltam rá a választ az interneten, továbbá a filmek, játékok letöltésében is segít, valamint magában a esportsban eltöltött időmben is rengeteget jelentett.:)

Dávid (22, termeléstervező gyakornok)

Nem rég egy szerencsétlen nap folyamán, az úton visszafordulva ellenőrizni akartam, hogy a traffipax engem mért-e, és újból visszafordulva véletlenül felhajtottam az autópályára matrica nélkül, mobilinternet segítségével sikerült matricát vennem, amely valószínűleg nem kis büntetéstől mentett meg 🙂

Zsófia (37, GYES)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy munkát kereső újságíró, aki az óperenciás tenger helyett a világhálón szörfölt, mikor meglátta A HIRDETÉST! Hamar meg is találták egymást az új munkahellyel. A ma már főállású anyuka élete egyik legjobb munkahelye az eMagyarország Centrum volt! Köszi net!

Eliza (18, tanuló)

Még tanuló vagyok. Az internet számomra szórakozás, tanulás, pihenés. Rengeteg tananyagban segített az internet, hihetetlen.. Mennyit számít, hogy valamit, amire szükségünk van, 3 perc alatt megkereshetjük. Nem csak kényelmes, hanem hasznos is.

Bence (19, tanuló)

Internet segítségével megtanultam a fotózás rejtelmeit, amivel már pénzt is keresek. Olcsón rendelhetek külföldről, rengeteg embert ismertem meg, tudtam reklámozni a fotóim, ezen kívül 14000 embernek tudok segíteni Facebook csoportom segítségével, hogy pénzhez jussanak. Használom még kapcsolattartásra, csajozásra, események szervezésére, buli hírek felkutatására.

Mihály (30, gépkezelő)

Segitett, hogy felvehessem a kapcsolatot a régi osztálytásakkal, barátokkal, régi elfeledett fényképeket oszhassak meg, és ha bármit szeretnék tudni, kérdezni, akkor is mindig az internet az, ami mindig segit. 🙂
(pl:ha valahova elszeretnénk utazni, akár vonattal, mindig az inerneten érdeklödödünk:

Gergő (20, tanuló)

Az internet számomra nagyon sokat segített a tanulásban, a beadandókban, vagy például a szakdolgozatomban is. Interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot rokonaimmal, akiket csak kevésszer láthatok a távolság miatt, és természetesen a barátokkal is ezen keresztül beszélünk meg minden találkozót.