image (27)

A megfelelő mennyiségű folyadékra minden egyes nap óriási szüksége van szervezetünknek, ez az egészséges élet egyik alapja. Erre pedig sokkal könnyebb odafigyelni, ha egy ilyen aranyos, Androidra, iPhone-ra és Windows Phone-ra is ingyen letölthető app segít nekünk.

A napi ajánlott folyadékmennyiség a fizikai aktivitástól és testsúlytól is nagyban függ, így ha valaki oda szeretne figyelni, hogy az egyénileg ajánlott adagot mindig elfogyassza, szívből ajánljuk a Plant Nanny alkalmazást, ahol a kezdéshez az említett adatokat kell megadni.

Az AndroidraiPhone-ra, iPadre és Windows Phone-ra ingyen letölthető app egy olyan szolgáltatás, amelyről nehéz elefeledkezni, és nem csak azért mert értesítéseket küld: egy nagyon aranyos növényt kell nevelni, de nem virtuális locsolással, hanem azzal, hogy mindig jelezzük, ha ittunk 1-2 pohár vizet.

Az adataink megadása után el lehet nevezni a több lehetőség közül kiválasztott, majd egy mozdulattal elültetett növényt, el is lehet nevezni, majd pedig látszólag vele, de sokkal inkább magunkkal kell törődni. A lényeg ugyanis az, hogy ha megiszunk 1 pohár vizet, akkor a növény melletti pohár ikont hosszan meg kell nyomni.

Az alkalmazás egyből jelzi, hogy mennyi vizet kell még aznap meginnunk, a felül látható diagrammra kattintva pedig megjelenik egy napi és egy heti statisztika is a folyadékbevitelünkről.

Ha esetleg egy komolyabb stílusú alkalmazással szeretné magát motiválni a megfelelő folyadékbevitelre, akkor ezt az androidos vagy ezt az iPhone-os alkalmazást ajánljuk.

Forrás: HVG
Fotó: Fourdesire

2015. március 26. 09:45 | eEgészségügy, Kezdő