image (81)

Aki nagyon sok dokumentumot, képet, filmet, zenét vagy bármilyen más fájlt szeretne a neten tárolni, itt ingyen megteheti – így jellemeztük korábban a Hive szolgáltatását, ami most is megállja a helyét, de van még egy jó hírünk: elkészült hozzá a mobilalkalmazás.

A világ első ingyenes és korlátlan online tárhelyéről örömmel írtunk tavaly, hiszen a Hive szolgálatatása megszorítások nélküli, így nincs például méretkorlát a fájlok esetében. Azóta kialakult a fizetős verziójának végleges változata, több opció helyett egyetlen, most akciósan havi 3 dolláros előfizetése van, de itt csak a gyorsaság és a minőség jobb, valamint reklámmentességért kell fizetni. A korlátlan tárhely tehát az ingyenes verzióban is adott, és az újabb jó hír, hogy végre elkészült a Hive mobil változata.

Az AndroidraiPhone-ra és iPadre ingyen letölthető alkalmazással is streamelheti a felhőben tárolt zenéket és filmeket. Hozzáférhet bármelyik dokumentumához, fotójához és természetesen a mobilról is tölthet fel a tárhelykre, amelyet Facebook- és Google-fiókkal történő regisztrációval egy perc alatt létrehozhat.

A fotókból és zenékből például készíthet válogatás albumokat, illetve kereshet is a feltöltött fájlok között, ha a nagyító ikonra kattint.

Forrás: HVG
Fotó: Hive

2015. július 21. 14:23 | Haladó, Hasznos linkek, Kezdő