Letter mailbox flying out of laptop screen concept

Jó lenne néha utólag egy-két dolgot kijavítani az elküldött emailjeiben? Előfordul, hogy meggondolja magát a levél kapcsán? Ha a válasza igen, akkor ez az ingyenes szolgáltatás nagy segítség lesz.

Az emailek utólagos törlése, illetve elküldés utáni javítása is olyan funkció, amire sok olvasónk vágyhat, hiszen ha hiba csúszik a levelezésbe, az kellemetlen pillanatokat eredményezhet akár a munkahelyen, akár a magánéletben. Ezért ajánljuk az unSend.it ingyenes szolgáltatását, amely képes az utólagos törlésre és szerkesztésre is.

Ehhez ezen az oldalon a “Get Started Now” lehetőségre kattintva regisztrálni kell az emailcímünkkel. Ha rákattintottunk a visszaigazoló linkre, akkor meg kell adnunk, hogy melyik emailszolgáltatást használjuk. A megfelelő ikonra kattintva több pontban, képernyőképekkel elmagyarázzák azt a pár lépést – szolgáltatástól függően más és más a módszer –, amellyel az emailfiókunkhoz adhatjuk az @unsend.it végződésű címünket. Ha ez megvan, akkor ezzel a címmel a kliensünkben vagy akár a szolgáltatás oldaláról a fiókunkba lépve is küldhetünk olyan emailt, amit később még visszavonhatunk, vagy utólag szerkeszthetünk.

Ezeket már csak az unSend.it oldalán tudjuk megtenni, ahol kiválasztjuk az adott levelünket, majd a jobb felső sarokban a két lehetőség közül kiválasztjuk a kívántat – de csak miután a “Settings” menüben az “Unsend and edit attachments” lehetőséget kipipáljuk. Az “Unsend” gomb révén utólag törölhetjük, pontosabban elérhetetlenné tehetjük az emailt, az “Edit” feliratra kattitva pedig átalakíthatjuk a levél szövegét – utóbbi esetben értesítő emailt kap a címzett a változtatásról.

Amennyiben önmegsemmisítő emaileket (is) szeretne küldeni, próbálja ki ezt a korábban ajánlott Chrome-bővítményt.

Forrás: HVG

2015. szeptember 22. 13:42 | Haladó, Kezdő, Még több informatika