image

Ha részletes és pontos statisztikákat akar látni mobilhívásairól, SMS-eiről és mobilnet-használatáról, akkor ez az ingyenes alkalmazás remek választás.

Az Androidra ingyen letölthető Callistics főként azoknak ajánlott, akik hajlamosak túl sokat telefonálni és/vagy SMS-ezni és/vagy mobilnetezni, és így már kaptak ijesztő telefonszámlát. Az alkalmazással ugyanis mindig gyorsan ránézhet, hogy mennyit használta a mobilt az adott hónapban, vagy a számlázási időszakban, melynek napjait a beállítások első menüpontjában adhatja meg.

A főoldalon egy összegzést láthat, amely a kimenő hívásokat és üzeneteket, valamint az adatforgalmat mutatja a számlázási időszakban, de a felső sávban mindhárom területről külön statisztikákat kap. Itt már láthatja egy grafikonon, hogy miként alakult a telefonálások és szöveges üzenetek növekedése, alatta pedig azt is, hogy kikkel beszélt és SMS-ezett a legtöbbször és pontosan mennyit.

Az adatforgalomra vonatkozó résznél a grafikon alatt azoknak az alkalmazásoknak a listáját találja, amelyek a legtöbbet emésztik fel mobilnet keretéből, így könnyebb eldönteni, hogy melyiktől érdemes megszabadulni vagy melyiket kellene ritkábban használni.

Forrás: HVG
Fotó: MobileSoft