stockfresh_3692496_european-union-flag-on-button-of-black-keyboard_sizeM1-608x318

Örömmel értesítjük eTanácsadó kollégáinkat, hogy a mai napon nyilvánossá vált a GINOP-6.1.2.-15 Digitális szakadék csökkentése projektben betölthető mentori és megyei mentor koordinátori munkakörre vonatkozó felhívás, melyet ide kattintva tekinthet meg!

A projekt célja a lakosság digitális kompetenciájának növelése, ezáltal képzett munkaerőt biztosítani a gazdaság számára, növelve a gazdaság versenyképességét, egyben bővítve a foglalkoztatottak létszámát. A munkaképes korú felnőtt lakosság a projekt keretében térítésmentesen vehet részt képzéseken országszerte (több, mint 100 000 fő részvétele lehetséges). A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) eMagyarország Központjának feladata az eTanácsadók és az eMagyarország Pontok segítségével a projekt célcsoportját képező állampolgárok toborzása, a képzésbe történő bevonásuk támogatása, valamint a képzések teljes időtartama alatti mentorálási tevékenység biztosítása.

Amennyiben Ön is jelentkezne valamelyik pozícióra, elsőként az itt található kérdőív kitöltésével szükséges jeleznie felénk csatlakozási szándékát. Az elektronikusan elküldött regisztrációját követően, néhány napon belül felkeressük, és elküldjük Önnek a pályázatának beadásához szükséges további információkat.

Tájékoztatom, hogy a projekt során a kevésbé fejlett régiókban (Észak-magyarországi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Közép-dunántúli, Nyugat-dunántúli, Dél-dunántúli) magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek képzése támogatható, így az eTanácsadói jelentkezéseket is az ezen régiókban működő eMagyarország Pontokon dolgozó kollégáktól tudjuk fogadni. Tehát azon eTanácsadó kollégák, akiknek eMagyarország Pontja a Közép-magyarországi régió (Pest megye, Budapest) valamely településén van, a pályázatban nem tudnak részt venni!

Felhívom figyelmét, hogy a pályázati szándékot felmérő kérdőív kitöltése KIZÁRÓLAG személyes e-mail címmel lehetséges! Amennyiben Ön is pályázni szeretne, és jelenleg csak olyan e-mail fiókkal rendelkezik, melyet több személy is használ, kérem, elsőként hozzon létre egy olyan e-mail címet, melyen kizárólag Önnel tudunk kapcsolatba lépni!

A pályázati anyagának benyújtásához szükséges dokumentumokat (Europass formátumú, szakmai önéletrajz, legmagasabb iskolai végzettséget igazoló dokumentum szkennelt másolata, aláírt munkáltatói hozzájáruló nyilatkozat) érdemes már most összegyűjteni annak érdekében, hogy a pályázati felület megnyitásakor minél előbb véglegesíthesse jelentkezését.

A mentori és megyei mentor koordinátori pozícióra történő jelentkezés végső határideje 2016. május 10.! 

Amennyiben a regisztrációs folyamattal (kérdőív kitöltésével) és a pályázat benyújtásával kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, kérem, először olvassa el a gyakori kérdések oldalunk bejegyzéseit! Ha ezt követően sem kapott választ kérdésére, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Horváth Kata
+36 30 460-9255
horvath.kata@kifu.gov.hu

Vári Barbara
+36 30 461-4876
vari.barbara@kifu.gov.hu

Forrás: eMagyarország Központ

2016. április 19. 15:56 | Digitális írástudás, eMunka, Haladó, Kezdő, Vezető cikk