image

Ezzel az ingyenes szolgáltatással ugyanolyan egyszerű csoportokat létrehozni, azokon keresztül kommunikálni, programokat szervezni a tagokkal, mint a Facebookon. Ha nem a közösségi oldalon akarja ezt megoldani, ez egy remek megoldás – számítógépen és mobilon egyaránt.

Nem véletlen, hogy a 10 millió letöltést is elérte már a BAND alkalmazás, hiszen legalább olyan jó szolgálatot tesz, mint a facebookos események és a hozzájuk tartozó app. Sokan ugyanis nem akarják ezt a tevékenységet a közösségi oldalhoz kötni, például mert legalább addig sem ott vannak, vagy épp azért mert nincsenek is fent a Facebookon. Bármilyen okból is akarjuk különválasztani a két szolgáltatást, ez az AndroidoniPhone-on, iPaden és böngészőben is ingyen használható alkalmazás tökéletes alternatíva.

Regisztráció után máris létrehozhatunk egy új csoportot, ahová SMS, link, e-mail segítségével is meghívhatjuk ismerőseinket – ha még nem tették meg, nekik is regisztrálniuk kell hozzá.

Innentől kezdve elég egyértelmű ikonok mutatják, hogy milyen lehetőségek vannak: írhatunk a csoport tagjainak, akik lájkolhatják és kommentálhatják a posztokat, kékepeket és fájlokat is tölthetünk fel, egy naptárban megadhatunk időpontokat a közös eseményekhez, illetve egy gyors közvéleménykutatást is lehet készíteni, csak a kérdést és a válaszlehetőségeket kell hozzá megadni, majd várni a szavazatokat.

Forrás: HVG
Fotó: Camp Mobile

2015. július 15. 08:49 | Digitális írástudás, Haladó, Hasznos linkek, Kezdő