??????????????????????????????????????????????????

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a GINOP 6.1.2-15 projekt keretében kiírt mentori és megyei mentor koordinátori pozíciók betöltésére vonatkozó pályázat beadási határideje megváltozott!

A felhívásban rögzített 2016. május 10. 9:00 óra végdátumtól eltérően a pályázatok benyújtása 2016. május 17-ig lehetséges. A módosított pályázati felhívást ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben még nem jelezte nekünk csatlakozási szándékát, jelentkezzen Ön is a mentori vagy a megyei mentor koordinátor pozícióra! Elsőként az itt található kérdőív kitöltésével szükséges jeleznie felénk csatlakozási szándékát.

A kérdőív segítségével történő elektronikus regisztrációját követően néhány napon belül felkeressük, és elküldjük Önnek a pályázatának benyújtásához szükséges további információkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a pályázati szándékot felmérő kérdőív kitöltése KIZÁRÓLAG személyes e-mail címmel lehetséges! Amennyiben Ön is pályázni szeretne, és jelenleg csak olyan e-mail fiókkal rendelkezik, melyet több személy is használ, kérem, elsőként hozzon létre egy olyan e-mail címet, melyen kizárólag Önnel tudunk kapcsolatba lépni!

 A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások módosulása

Azon eTanácsadók számára, akik 2016. május 9. után nyújtják be pályázatukat, szükséges már a Fenntartói hozzájáruló nyilatkozatot is feltölteni a pályázati felületre,amennyiben a munkáltatójuk nem egyezik meg az eMagyarország Pont fenntartójával.

A Fenntartói hozzájáruló nyilatkozatot ide kattintva töltheti le.

A pályázat benyújtásához szükséges adatváltozások bejelentését (új eTanácsadó bejelentése, aláírásra jogosult vezető személyének változása stb.) legkésőbb május 12. (csütörtök) 16 óráig van lehetőség megtenni. Amennyiben a határidőre nem érkezik be hozzánk az adatváltozás bejelentő dokumentum, a kiírt pozíciókra nem fog tudni jelentkezni az érdeklődő.

Amennyiben a regisztrációs folyamattal (kérdőív kitöltésével) és a pályázat benyújtásával kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, kérem, először olvassa el a gyakori kérdések oldalunk bejegyzéseit! Ha ezt követően sem kapott választ kérdésére, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Horváth Kata
+36 30 460-9255
horvath.kata@kifu.gov.hu

Vári Barbara
+36 30 461-4876
vari.barbara@kifu.gov.hu

Forrás: eMagyarország Központ